Mesaje de la mulți ani pentru un bunic de ziua de naștere, potrivite pentru SMS. Lista de urări și felicitări frumoase și haioase pe care le poți adresa celui mai bun bunic. Urari La Multi Ani Bunica.

La mulți ani, bunica mea. Îți mulțumesc pentru iubirea și îndrumarea ta necondiționate. În această zi, mă rog ca Dumnezeu să te binecuvânteze îmbelșugat pentru tot ce ai făcut. Iata 5 mesaje deosebite de la multi ani pentru bunica: „Draga bunica, La multi ani cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sanatate, fericire si multa bucurie in viata.  — Bunica mea dragă, nepoata ta iubită te felicită cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc din inimă, scumpa mea, sănătate de fier, putere, optimism și mulți ani de viață.. La multi ani, cea mai dulce bunica! Esti o persoana speciala in viata mea si sunt recunoscator pentru fiecare moment petrecut alaturi de tine. Iti doresc o aniversare.

La multi ani, comoara mea: bunica. Sa ai parte de bine, de frumos, pe acest Pământ. Tu dai cele mai bune povete, tu esti cea mai buna fiinta pentru sufletul meu. Imi doresc sa. La mulți ani draga mea BUNICĂ! Mesaje de felicitare și urări de ziua de naștere pentru bunica. Pe portalul nostru sunt adunate cele mai frumoase mesaje de felicitare.