Poți opta pentru un tort cu note aurii, cu cifra „50” sau cu flori mari și înflorite. Dacă vrei ca tortul să fie unul mai personal, atunci cea mai bună variantă este să alegi elemente. Felicitări de la mulți ani la împlinirea anilor de căsătorie. Texte creștine de dragoste pentru soț și soție. Mesaje de aniversare. Aniversarea nunții este întotdeauna o ocazie minunată de a. Tort Aniversare Casnicie.

Acest tort aniversare casatorie a fost realizat pentru sarbatorirea a 25 de ani de casnicie. Format din 3 etaje, tortul a fost acoperit cu frisca si fiecare nivel a fost decorat cu fulgi albi de ciocolata. Vezi mai jos mesaje si felicitari de aniversarea casatoriei pentru sot si sotie cu care sa feliciti cuplul ce isi serbeaza aniversarea sau chiar tu iti poti felicita sotia sau sotul cu aceasta ocazie. Cu timpul, insa, fiecarui an de casnicie i s-a dat o alta semnificatie. Vei afla in articolul urmator ce semnificate are aniversarea nuntii, de la 1 an la 100 de ani. Dar si ce. Tort Sasha cu nucă și ciocolată, cu siguranță cel mai bună reteta de tort. 24 aug. 2024 - Descoperă panoul „torturi aniversare” creat de Laura, la care s-au abonat 174 persoane pe.

Tort aniversar Milena – rețeta pas cu pas. Tort Milena cu straturi de blaturi și creme diferite. Tort aniversar cu blat de bezea cu nucă și cremă de ciocolată. Rețetă de tort luxos și.

Fie că te afli în căutarea celor mai potrivite mesaje la aniversarea căsătoriei pe ani, fie că îți dorești să-ți surprinzi prietenii, nașii sau finii cu o urare memorabilă, ți-am.