Prietenul meu de Ioana Pârvulescu Nu știu dacă ați observat și voi: e câte o zi care pornește prost și-apoi te zgâlțâie întruna, ca o mașină condusă de un șofer începător pe un drum cu gropi. Așa a fost marțea în care urma să dăm teza la mate matică. Prima teză din. Prietenul meu, de I.Pârvulescu - Free download as PDF File (.pdf) or read online for free. Prietenul Meu Ioana Parvulescu.

Rezumat foarte scurt al textului "Prietenul meu" scris de scriitoarea romana Ioana Parvulescu si pe care il gasiti in manualul de română de clasa a cincea. Puteti citi textul "Prietenul meu". Tema: Rezumatul. Povestirea „Prietenul meu” de Ioana PârvulescuProfesor: Canișcev CristinaAutor: Canișcev CristinaColoana Sonoră: ”Polii Anna” - autor Eugen ... „Prietenul meu” este titlul unei povestiri pentru copii, scrise de Ioana Pârvulescu și inclusă în manualul de Limba și Literatura Română pentru clasa a cincea. Ideea povestirii a apărut pe.

audio - text suport din manualul de clasa a V-a, Ed. Art Klett Bogdan este personajul principal al textului „Prietenul meu” de Ioana Pârvulescu. În mare parte, portretul acestuia este construit prin intermediul autocaracterizării, însă unele trăsături de.

2. Receptarea textului scris de diverse tipuri. Textul literar - ”Prietenul meu” de Ioana Pârvulescu