Articolul 120. (1) Se interzice depãșirea vehiculelor: a) în intersecții cu circulația nedirijatã; b) în apropierea vârfurilor de rampa, când vizibilitatea este redusã sub 50 m; c) în curbe. În care dintre următoarele situaţii nu este permisă depăşirea? A - când autobuzul se află oprit în staţie; B - în apropierea vârfurilor de rampă, când vizibilitatea este sub 50 m; în Care Dintre Următoarele Situații Nu Este Permisă Depășirea.

În care dintre următoarele situații nu este permisă depășirea? când autobuzul se află oprit în stație. în apropierea vârfurilor de rampă, când vizibilitatea este sub 50m. într-o. Art. 120. (1) Se interzice depasirea vehiculelor: a) în intersectii cu circulatia nedirijata; b) în apropierea vârfurilor de rampa, când vizibilitatea este redusa sub 50 m;. Depășirea nu este permisă: A atunci când vehiculul ce urmează a fi depășit rulează cu viteza admisă de lege; B în orice locuri și situații în care vizibilitatea nu permite.

Fenomenul de acvaplanare generează următoarele pericole: Precizaţi măsura care se ia atunci când titularul permisului de conducere a fost declarat inapt pentru a conduce. În care dintre următoarele situații vă este interzis să efectuați depășirea? A - pe drumurile cu o singură bandă de circulație pe sens; B - la mai puțin de 150 m de trecerile la nivel.

Depășirea nu este permisă: A. atunci când vehiculul ce urmează a fi depășit rulează cu viteza admisă de lege; B. în orice locuri și situații în care vizibilitatea nu permite.