Art. 142. Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor: a) în zona de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă“; b) pe trecerile la nivel cu calea ferată curentă şi la o distanţă mai mică de 50 m. în Care Dintre Situaţii Este Interzisă Oprirea Pe Drumurile Publice.

#646 DRPCIV: În care dintre situaţiile de mai jos este interzisă oprirea vehiculelor pe drumurile publice? A ... COprirea este permisa pe strazile cu sens unic daca nu se stabileste altfel prin. În care dintre situațiile de mai jos este interzisă oprirea vehiculelor pe drumurile publice? la mai puțin de 50m de cel mai apropiat colț al intersecției pe partea carosabilă a drumurilor naționale. Articolul 142. Se interzice oprirea voluntarã a vehiculelor: a) în zona de acțiune a indicatorului "Oprirea interzisã"; b) pe trecerile la nivel cu calea feratã curentã și la o distanțã mai mica de.

Categoria: Redobândire 13 din 15. (4) În localităţi, pe drumurile cu sens unic, oprirea sau staţionarea voluntară a vehiculelor este permisă şi pe partea stânga, dacă rămâne. Descarca aplicatia si descopera cel mai simplu mod de a invata! În care dintre situaţii este interzisă oprirea?: în curbe şi pe sectoarele de drum cu vizibilitate redusă sub 50 m, la mai.

În care dintre situațiile de mai jos este interzisă oprirea vehiculelor pe drumurile publice?A. pe partea carosabilă a drumurilor naționale;B. la o distanță mai mică de 25 m înainte și după.