1 septembrie 2022 • 1h 7m. Galadriel își găsește un nou aliat; Elrond se confruntă cu o primire rece din partea unui vechi prieten; Nori se străduiește să ajute un Străin; Arondir caută.  — Ultima parte a trilogiei "Stăpânul Inelelor". Dându-şi seama de primejdia pe care o poate aduce Inelul Suprem, Frodo şi însoţitorii Inelului intră în MORDOR. Aici, Sauron păzeşte. Din cele mai întunecate adâncimi ale Munților Cețoși, până la pădurile maiestuoase din Lindon; de la insula-regat Númenor până la cele mai îndepărtate colțuri ale hărții, aceste meleaguri și. Filme Stăpânul Inelelor.

Acțiunea din „Inelele puterii” are loc cu mii de ani înainte de evenimentele din „Hobbitul” și „Stăpânul inelelor”, de J.R.R. Tolkien, și urmărește un grup de personaje, unele cunoscute,. Trilogia Stăpânul inelelor este compusă din trei filme epice de fantezie regizate de Peter Jackson, bazate pe romanele de influență scrise de J. R. R. Tolkien.

În prezent, puteți viziona "Stăpânul inelelor: Cele două turnuri" streaming pe Amazon Prime Video, Max. Rezumat Frodo și Sam călătoresc către Mordor pentru a distruge inelul puterii în. Aragorn este dezvăluit ca moștenitor al regilor de demult în timp ce el, Gandalf și ceilalți membri ai frăției destrămate se luptă să salveze Gondorul de forțele lui Sauron. Între timp, Frodo și.

 — Arunca dracului nenorocitul ala de inel, ca sa plecam si noi acasa! Decat ca am mai sta – inca trei ore. Un hobbit numit Frodo (Elijah Wood) tot vrea sa arunce un inel numit Inelul.