— Cică după Romeo și Julieta, Dragoste în vremea holerei ar fi cea mai frumoasă poveste de dragoste care s-a scris vreodată. Ce o face diferită e ancorarea în realitate. Față. Dragoste In Vremea Holerei.

 — Dragosste in vremea holerei. Recenzie beletristica. Autor Gabriel Garcia Marquez. Roman capodopera a literaturii universale. SINOPSIS. Stone Village Pictures prezintă una dintre cele mai frumoase povești de dragoste ale tuturor timpurilor, inspirată de nemuritoarea capodoperă a scriitorului laureat al Premiului.

Dragoste în timpul holerei (în spaniolă El amor en los tiempos del cólera) este un roman al scriitorului columbian Gabriel García Márquez. Romanul a fost publicat pentru prima dată. Dragostea in vremea holerei, una dintre cele mai frumoase si mai tragice povesti de dragoste din literatura universala, a fost ecranizata in 2008, adaptarea pentru cinema a romanului fiind.

Dragostea în vremea holerei, una dintre cele mai frumoase şi mai tragice poveşti de dragoste din literatura universală, a fost ecranizată în 2008, adaptarea pentru cinema a romanului fiind.