„Două loturi” – Rezumat de nota 10. Povestea noastră se învârte în jurul lui Lefter, un om cu un amărât de ghinion, care a avut nefericita întâmplare să își piardă două prețioase. Popescu, să bată la ușă... O fetică zdrențuită vine să deschiză. În sălița luminată de pălpăiala a câțiva tăciuni de pe vatră, miroase strașnic a carne cu prune: o țigancă. 2 Loturi Rezumat.

REZUMAT „Două loturi” oct. 20, 2023 — de. Profesor Limba Română. în Rezumate cărți, Uncategorized. Era odată un bărbat pe nume Lefter, un individ nefericit care părea să. Nuvela „Două loturi” debutează cu intriga, autorul prezentând printr-un dialog al soților Lefter, frenezia cu care aceștia caută ceva. Urmează expozițiunea din care aflăm că.  — Nous voudrions effectuer une description ici mais le site que vous consultez ne nous en laisse pas la possibilité. „Două loturi” este o nuvelă scrisă de I.L. Caragiale și publicată în perioada 1898-1899 sub titlul „Două bilete pierdute” și apoi, începând din 1901, sub noul titlu. Nuvela i-a fost.

 — Aceasta nuvela incepe cu intriga, din care aflam despre cautarile disperate ale lui Lefter Popescu in scopul gasirii biletelor de loterie. Expozitiunea povesteste in.  — Ascultați Două loturi – Rezumat de Scribd în perioada de probă gratuită. Ascultați cele mai vândute cărți audio pe internet, iPad, iPhone și Android.

Un rezumat al nuvelei „Două loturi” de Ion Luca Caragiale te-ar ajuta să înțelegi mai bine acest text? Dacă nu mai știi exact care sunt întâmplările prin care trece Lefter Popescu.