Citate Amintiri.

Ne amintim cu drag ori ne amintim cu tristeţe, locuim totuşi printre amintiri şi fără ele sufletul nostru ar fi sărac. Deseori amintirile ne dor, dar trebuie să le aşezăm la locul lor şi să. Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze, citate și aforisme despre amintiri, gânduri de care suntem încă legați pentru că au marcat într-un mod anume un moment din viața noastră. Amintiri dureroase. „În cele din urmă nu ne vom aminti de cuvintele duşmanilor noştri, ci de tăcerea prietenilor noştri.”. Martin Luther King. amintiri. Vezi aici colecția specială cu cele mai. Ele sunt fire invizibile care leagă timpul și spațiul, încapsulând momente de bucurie, tristețe, iubire și aventură. În acest articol, ne vom îndrepta atenția spre cele mai frumoase citate despre.

Prin citatele despre amintiri, ne reamintim ca amintirile sunt o parte esentiala a identitatii noastre, ca ne influenteaza deciziile si ca au un impact in relatiile noastre cu ceilalti.

Aceste citate de top 240 de amintiri vă vor aminti cine sunteți și unde plănuiți să mergeți. Bunul, răul, incitantul, minunatul – fiecare citat pe care l-ați putea dori sau ați avea nevoie ar fi.